Bij de Graanschuur werken meerdere toppers voor wie het lastig is om (tijdelijk) mee te komen in onze snelle en drukke maatschappij.

Wij bieden mensen met een verstandelijke- of lichamelijk beperking, herintreders en mensen met psychische problemen een plek om een zinvolle invulling te kunnen geven aan hun dag.

 

Onze medewerkers noemen we ‘de bakkers van de Graanschuur’ en hun hoofdactiviteit is het bakken van alle heerlijke taarten die verkocht worden in het lunchcafé.

Naast het bakken van de taarten worden door de bakkers soepen, quiches, salades en broodjes gemaakt. Ook kan je onze bakkers tegen komen in de bediening, bij het doen van inkopen of bij het verzorgen van catering.

Door een aangepast werktempo te bieden in een prettige en warme werksfeer ontstaat er ruimte om te kunnen ontwikkelen of te herstellen.

Ons doel? Om onze bakkers in hun kracht te zetten en plezier in het (samen)werken te laten ervaren, waardoor zij zich nuttig voelen en trots zijn op wat ze doen!

ONZE BAKKERS HALL-OF-FAME

Wil jij één van onze

bakkers worden?

Momenteel hebben we nog een plek over voor een nieuwe bakker.

Lijkt het je leuk om bij ons zinvolle dagbesteding te volgen? Is er een zorgindicatie, laat dan je gegevens hiernaast achter, dan nemen we graag contact met je op om je meer te vertellen.

 

Meer informatie?